Cum a fost la Final Frontier V – partea I

La trei zile după eveniment încă mai rumeg cele întâmplate și încă mai observ lucruri și trag concluzii. Povesteam pe vremea repetițiilor că nu conștientizez cu adevărat că o să evoluez în calitate de autor în fața lumii largi. Ei, nici acum n-am conștientizat. Mai am de analizat, mai am de revăzut filme, mai am de cugetat puțin, de făcut introspecții și sondaje, din astea. Oricum, până se mai așează lucrurile și diger și eu experiența vreau să vin cu cele câteva informații de bază.

Pentru cine e curios în legătură cu prestația Secției 14, dar nu a fost de față, am de transmis următoarele:

1: Suportul prezentării noastre se află aici: http://prezi.com/_lvkijptiygy/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share

2: Prezentarea filmată am să o pun pe net îndată ce mă prind cum decurge procesul tehnic și aleg filmele potrivite, că am mai multe paralel. Poate mai și tai sau lipesc câte ceva, că nu am din păcate totul într-un singur film. Le veți găsi tot aici, în colțul Secției.

3: Povestea care a făcut obiectul lecturii pe voci a fost o adaptare a textului Întâlnire cu un bărbat, un satir și un motan, de Alexandra Medaru, pe care îl veți putea citi integral în următorul număr al Revistei de suspans.

Fiind prinsă în vârtejul evenimentelor m-am trezit că ziua de sâmbătă s-a scurs pe nesimțite, fără să bag de seamă mai nimic prin târg, iar mulțimea de fețe cunoscute mi-a distras atenția de la restul lumii. Pentru achizițiile de cărți a fost nevoie să mai dau duminică o tură rapidă. M-am întors cu o recoltă cumpătată, pentru că am un teanc restant foarte mare, dar și cu o carte din target lipsă: aș fi vrut antologia Exit, dar când am ajuns eu (duminică pe la 12 și ceva) deja nu mai era de găsit. Trecuse probabil în lumea de dincolo. 🙂 Sper să se întoarcă repede.

În afară de prezentarea noastră, am mai petrecut în sala pentru paneluri încă vreun sfert de oră, la evenimentul Crux, pentru că n-am rezistat mai mult. Mă sufocam. După momentul acela nu am mai călcat pe acolo, m-am învârtit doar prin restul spațiului, deci nu am să scriu despre alte evenimente, că nu am ce. De fapt, mai am de terminat de ascultat discuția cu editorii moderată de Liviu Szoke (și pe calea asta vreau să apreciez ideea bună a lui Florin Stanciu, care a înregistrat-o și a pus-o la el pe site; mă interesa, dar nu am mai putut rămâne).

Ne auzim curând!

Lasă un răspuns