Despre mine

M-am născut în 1988, la echinocțiul de toamnă. Locuiesc în București, dar în fapt sunt o corcitură ardeleano-dobrogeană și asta contează destul de mult, chiar dacă nu se observă la prima vedere. Mi-am petrecut o parte semnificativă a copilărei abuzând via bunicii din Câmpia Turzii și cocoțându-mă pe zidurile în ruină ale Tomisului. Uneori mai fac asta și acum. Fascinant cât de scunde și fragile au ajuns în timp și via, și ruinele.
Am început să mă uit la Star Trek când aveam 5 ani și asta m-a marcat pe viață. Probabil ăsta e motivul principal pentru care am ajuns să scriu SF, deși nu sunt foarte sigură asupra direcției cauzalității.

Din 27 noiembrie 2014 sunt membru fondator al Secției 14, cel mai nou și mai inedit, îndrăznesc să spun, grup literar din țară. În virtutea acestui măreț fapt, în prezent preocuparea mea principală extracurriculară este scrisul și trebuie să mărturisesc că mă aflu într-un meci foarte inegal cu un roman fluviu de proporții monstruoase. Suntem în război perpeutuu, eu și megapovestea mea. Când o dovedesc eu pe ea, când ea pe mine. La ultima înfățișare a fost 1-0 pentru ea. Între timp, desigur, pregătesc riposta. Și între timp ce lucrez la ripostă, am să mă ocup și de noua căsuță virtuală, unde sper să vă fac și pe voi să vă simțiți ca acasă. Așadar, pe curând!